Feb 15, 2013

After A Year

Hello Readers (: wahhh its been awhile i didnt post anythng here . almost or over a year . great yeah . nw i guess i will start to actve blogging jst like bfre . errr i miss blogging okay . hehehe . much loves ,

Apr 19, 2012

Contest ILove MyParents

Saya sayang ibu dan ayah saya kerana mereka selalu ada di sisi saya dalam setiap waktu bersuka mahupun berduka . Mereka faham dengan sikap saya . Mereka sentiasa berusaha untuk memberikan yang terbaik untuk saya . Hadiah yang paling berharga untuk mereka ialah seperti yang mereka harapkan , iaitu saya dapat result cemerlang dalam peperiksaan SPM 2012 dan melihat saya menyambungkan pelajaran ke peringkat universiti serta mendapat pekerjaan yang menjamin masa depan saya dan membalas pengorbanan mereka .


SENARAI SPONSOR


saya dah follow blog :

andd dah LIKE your page andd FOLLOW TWITTER :

dah like & follow sponsor .

i love them :')



you're tagged :

Dec 31, 2011

He's my everything :')

apaka tajuk ? haha . semalam , 30 Disember , aku keluar dengan boyfriend aku lagi . kali ni kami round UK saja . misi kami turun hari ni , mau beli barang sekolah . ouh man , hampir rm400 kos hari ni . eh , mahal la barang di Labuan . stationery saja , RM80 dibuang . then kasut sekolah , dea yg pilih . beg ? warna beg kami sama , purple colour . brand pun sama . dea juga yg pilih . but beg dea mahal ou . tapi duit dea juga . hehe . baju belum sempat beli . cause mau pulang awal , dea mau lepak lagi d rumah aku , my mumy is waiting there . oh yah , kami main bowling lagi tadi . okayy , first game aku menang . 2nd game kalah teruk joh . haha . yg penting , kalau dea dengan aku , aku bahagia sentiasa . okayy (': I LOVE YOU <3

* birthday aku is coming :'D cnt wait ! hope dea ada sini , cause itu laa hadiah yg terindah untuk aku .

Dec 29, 2011

Happpppppy (:

Assalammualaikum . wah wah , penatnya aku . semalam da sambut birthday adik aku .
tadi pula , aku jalan dengan buah hati aku . kami jumpa kat hospital around jam 8 pagi , dea teman aku terapi . sejam selepas tuh , kami naik bas pegi UK . kat UK , sarapan d Food Court . then jumpa kakak aku , kami terus pegi stesen bas . nak pegi Taman Burung Labuan bawa heart thief aku .
happppy nya kami begurau-gurau . hehe . then balik pegi UK . makan lagi dekat Tasty Chicken Rice . after that kami pegi main bowling . enta berapa game kami main . yesss , im the winner ;pp kakak aku 2nd place , heart thief aku yg last . bhahaha . denda la , cian dea . kami denda dea belanja pizza .
kami jalan-jalan japp , after that beli present untuk adik aku . aku tak bagi semalam sebab tak ada masa nak beli . buat party pun mengejut . aku belikan dea patung Smurf . padahal aku yg gilakan Smurf . aww Cute >.< . it cost RM50 . habis duit haha . then nak pulang but before that , takkan lupa punya denda orang yg kalah main bowling haha . kami singgah Pizza Hut nak take away pizza . then kami rushing pegi stesen bas nak pulang because bas memang yg last dah . haha . aku memang happppy hari ni . but jujur laa kan , aku tak suka tengok boyfriend aku bazir sampai dua tiga ratus dalam satu hari . contohnya hari ni . hampir RM300 dea keluarkan untuk belanja kami bertiga . tapi dea sendiri cakap tak mahu aku bahas . sebab dea tak kisah . hmp . kayyy , aku penat nak tidur pula . nite all :')
dady , mamy sygggg dady k . thanks fr today <3